Salla në Besianë ishte e vogël për t’i zënë anëtarë e simpatizantët e PDK-së, ku folën kryetari i degës, Isak Shabani e Ragip Xhaka

Kryetari i degës së PDK-së, në Besianë dhe deputet i Kuvendit të Kosovës, Isak Shabani, ka mbajtur një  takim me strukturat e partisë, anëtarë e simpatizantë të PDK-së. Në këtë takim të pranishëm kanë qenë edhe deputetja nga radhët e PDK-së, Floretë Zejnullahu, dhe kryetari i Degës së PDK-së për Zvicër, Ragip Xhaka, i cili ka ardhur enkas për t’i takuar bashkëvendësit e tij llapjan dhe Ali Sheholli nga kryesia e degës në Zvicer. Salla ishte e vogël për t’i zënë të gjithë të interesuarit llapjan, të cilët kishin ardhë për të dëgjuar kryetarin e degës Isak Shabanin dhe drejtuesin e PDK-së në Zvicër, Ragip Xhaka. Së bashku  me deputeten Floretë Zejnullahu ishim të nderuar me mundësinë për diskutime të hapura dhe këmbim të ideve, në prezencë të një pjesëmarrje të madhe! Me pjesëmarrjen e tyre na nderuan Ragip Xhaka, kryetar i PDK-së për Zvicer dhe Ali Sheholli nga kryesia e degës në Zvicer.”, ka shkruar, Isak  Shabani, në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja Rozeta Hajdari, akuzohet nga Prokurorinë Speciale për veprën penale: Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar

Prokuroria Speciale e Kosovës njofton se sipas ftesës zyrtare, ministrja Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta …