MIT KS
Fillimi / Lajmet / SBASHK kërkon nga MASHT që të reagojë pas vendimit të kryetarit të Dardanës për mbylljen e disa shkollave
SBASHK kërkon nga Ministria e Arsimit që të reagojë pas vendimit të kryetarit të Dardanës për mbylljen e disa shkollave

SBASHK kërkon nga MASHT që të reagojë pas vendimit të kryetarit të Dardanës për mbylljen e disa shkollave

Sindikata e Bashkuar e Arsimit të Kosovës ka reaguar ndaj vendimit të kryetarit të komunës së Dardanës, Qëndron Kastrati, për reformën në arsim në shkollat e kësaj komune. SBASHK-u përmes një njoftimi për media ka thënë se ideja e Kastratit është kundërshtuar nga nxënësit, prindërit dhe punëtorët arsimor. Sipas njoftimit, prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit në këto fshatra qëndrojnë në mbrojtje të shkollave të tyre dhe kanë përkrahjen e kolegëve nga Dardana dhe e tërë Kosova. Tutje SBASHK-u përmes këtij njoftimi thekson se nëse MASHT përmes zyrtarëve të lartë e të inspektorëve nuk vepron tani, gjendja do të komplikohet edhe më shumë.

Kontrolloni gjithashtu

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit iu janë kthyer buxhetit të Kosovës

Valdete Daka: Mjetet që nuk janë harxhuar nga zgjedhjet e 6 teorit 2019 i janë kthyer buxhetit të Kosovës

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit ka shqyrtuar Raportin Vjetor të Komisionit Qendror ...