kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Njoftime / Më 11 shtator 2019 në Deçan nderohen dëshmorët e kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi
Më 11 shtator 2019 në Deçan nderohen dëshmorët e kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi

Më 11 shtator 2019 në Deçan nderohen dëshmorët e kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, se të mërkurën më 11 shtator 2019, mbahen homazhe për dëshmorët e kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi. Homazhet mbahen sipas kësaj agjende: në orën 10:00 në Gllogjan, në Kompleksin Memorial  për dëshmorin Xhevat Sejfijaj. Në orën 10:30 në Beleg – për dëshmorin Sadri Vishaj Pas homazheve në Gllogjan dhe Bleg, në mënyrë të organizuar do të behën homazhe dhe tek vendi i rënies së dëshmorëve në Bjeshkën e Bogiqës, kufirin shqiptaro shqiptar–Mali i Zi për tre dëshmorët Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate

Sot në Lypjan mbahet tubimin promovues i kandidatëve për deputetë të Nismës Socialdemokrate.  Tubimi mbahet ...