Senatori amerikan, John McCain vjen për një vizitë në vendin tonë

Senatori amerikan, John McCain vjen për një vizitë në vendin tonë

Senatori amerikan, Xhon Mekkein nesër vjen për një vizitë në vendin tonë. Ai  do t’iu drejtohet deputetëve të Kuvendit të Kosovës në orën 14.30. Para se të arrijë për një vizitë në Prishtinë, senatori McCain ka vizituar kryeqytetet e Kroacisë, Sllovenisë, Serbisë dhe Bosnjës e Hercegovinës. Sjellja e Rusisë në rajon, por edhe në botë, nuk është e pranueshme në këtë kohë dhe kjo kërkon reagimet tona të përbashkëta, ishte porosia e senatorit amerikan,  Mekkein i cili qëndroi për vizitë në Mal të Zi. Ai është takuar me ministrin e Mbrojtjes, Predrag Boshkoviq, ndërsa në drejtimin për mediet malazeze tha se gëzohet që Mali i Zi, në periudhën e ardhshme, në Uashington do të vijë si anëtar i  ri i NATO-s.

Kontrolloni gjithashtu

Peter Bayer: Anëtarësimi i Serbisë në Bashkimin Evropian nuk do të jetë i mundur pa njohjen e Kosovës

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që kriminelët të sillen para drejtësisë

Gjermania ka dënuar ashpër sulmin ndaj policisë së Kosovës në veri dhe ka kërkuar që …