KEK
Fillimi / Institucionet / SH.F.M.U “Isa Boletini ” në Isniq , pajiset me kabinet të informatikës

SH.F.M.U “Isa Boletini ” në Isniq , pajiset me kabinet të informatikës

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë me drejtorin e DKA-së Bekim Vishaj dhe bashkëpunëtor të tjerë janë pritë nga drejtori i SHFMU “Isa Boletini ” në Isniq Shaban Mehmetaj, personeli i shkollës dhe nxënësit ku bashkë kanë përuruar Kabinetin e Informatikës në këtë shkollë. Me mjetet e ndara nga buxheti i komunës së Deçanit dhe MASHT, kjo shkollë ka përfituar një Projektorë dhe 2 loptop ndërsa 10 Kompjuter (PC), janë dhuruar donacion nga bashkatdhetari Bajram Stojkaj nga Lloqani i cili jeton në Zvicër. Për kryetarin e komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ky donacion nga bashkatdhetari Stojkaj, ka një rendësi të veçantë ku për nxënësit e kësaj shkolle krijon një mundësi më të mirë që teoria të kthehet në praktikë dhe lënda e TIK-ut të zhvillohet në një ambient ndryshe e me kushte shume të mira që i ofron kjo shkollë. Edhe drejtori i SH.F.M.U “Isa Boletini ” në Isniq Shaban Mehmetaj, i ka falënderuar kryetarin Ramosaj, DKA-në dhe Bajram Stojkaj, sepse me këtë kabinet ju është dhënë një mundësi më shumë nxënëseve të kësaj shkolle për zhvillim të lëndës së TIK-ut. Të gjitha shkollat e komunës së Deçanit do të pajisen me kabinete të tilla në ditët në vijim.

Kontrolloni gjithashtu

Komiteti për Politikë dhe Financa në Rahovec mbajti mbledhje e katërt të rregullt

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, nën udhëheqjen e kryesuesit Afrim Dina, ...