KEK
Fillimi / Lajmet / Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës
Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Shoqata “Miqtë e Amerikës”, shënon Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës

Me organizime simbolike, shoqata “Miqtë e Amerikës”, kanë shënuar Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Pranë bulevardit “Bill Clinton”, të shtunën pjesëtarë të Qendrës së Mjekësisë Urgjente të Prishtinës, kanë ngritur flamurin në shtizë, për të falënderuar Amerikën për ndihmën e dhënë gjatë këtyre viteve. Kryetari i kësaj shoqate, Agim Rexhepi tha se në përvjetorin e 244 të pavarësisë së ShBA-ve me veprimeve simbolike po shënojnë këtë 4 korrik, për të treguar respektin ndaj tyre, të cilët edhe më tutje përkrahin popullin e Kosovës. Rexhepi ndër të tjera tha se institucionet e Kosovës duhet të jenë vigjilente në ruajtjen e miqësisë me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. E drejtori i Qendrës së Mjekësisë Urgjente në Prishtinë, Avdyl Pacolli tha se ky organizim është shumë i rëndësishëm, për shkak se sipas tij, falë ShBA-ve dhe UÇK-së, sot Kosova gëzon lirinë.

Kontrolloni gjithashtu

Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë papërdorur

Naser Ramadani: 1.000 testet e ardhura si ndihmë nga Serbia, të pranuara nga qeveria Kurti nuk janë përdorur

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar për ...