Bulliqi

Shpejtim Bulliqi: Në LDK kërkuan kokën time, kjo parti kontrollohet nga Riinvesti dhe Elkos-i

Edhe pse mbeti jashtë listës për deputet, Shpejtim Bulliqi do të vazhdojë të mbetet në partinë e tij në LDK. Ai në një intervistë për KosovaPress thotë se vendimi që ai të mbetet jashtë kësaj liste, është i disa individëve, të cilët gjenden në strukturat e larta udhëheqëse të partisë,  të cilët e duan kokën e tij, pasi që i frikësohen ngritjes së tij politike. Ky është një vendim për mendimin tim,  që  është bërë nga individë të caktuar brenda përbrenda partisë. Të cilët për fat të keq tani gjinden në strukturat udhëheqëse  të larta të partisë, si në nivel dege time atje në Besianë, ashtu dhe në nivel të Kryesisë qendrore. Mendoj që me këtë veprim, më shumë ka humbur LDK-në, se sa që kam humbur unë si individ, për arsye se i gjithë opinioni publik e di që  ngritja ime në karrierë, ngitja ime profesionale nuk lidhet me subjektin politik. Ata  kanë kërkuar njëfarë forme kokën time, për shkak të disa inateve personale, ose për shkak të frikës eventualisht të ndonjë ngritjeje time në kuptimin politik …

Kontrolloni gjithashtu

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit për një armëpushim të menjëhershëm 6-javor

Nënkryetarja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris, i bëri thirrje Hamasit palestinez të …