KEK
Fillimi / Lajmet / Shqipëria shpall gjendjen e fatkeqësisë natyrore në gjithë territorin e saj për shkak të situatës të krijuar nga COVID-19
Shqipëria shpall gjendjen e fatkeqësisë natyrore në të gjithë territorin e saj për shkak të situatës të krijuar nga COVID-19

Shqipëria shpall gjendjen e fatkeqësisë natyrore në gjithë territorin e saj për shkak të situatës të krijuar nga COVID-19

Shqipëria shpall gjendjen e fatkeqësisë natyrore në të gjithë territorin për shkak të situatës nga koronavirusi. Masat e jashtëzakonshme në kushtet e gjendjes së fatkeqësisë nga koronavirusi prekin të gjitha institucionet, që duhet të realizojnë plane masash organizative dhe administrative për përballimin e gjendjes së fatkeqësisë natyrore, ndërsa edhe buxhetin duhet ta rivlerësojnë në bazë të situatës së krijuar. Në gjendjen aktuale të fatkeqësisë natyrore ndalohen tubimet, manifestimet dhe grevat. Gjendja e Fatkeqësisë Natyrore do të jetë në fuqi për 30 ditë.

Kontrolloni gjithashtu

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Cakaj i thekson homologut të tij gjerman fuqishëm, nevojën e menjëhershme të liberalizimit të vizave për Kosovën

Ministri i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë, Gent Cakaj, ka takuar homologun e tij gjerman, ...