Shtatorja e heroit Ymer Alushani "Vogëlushit" që pritet të vendoset në Komoran është afër finalizimit

Shtatorja e heroit Ymer Alushani “Vogëlushit” që pritet të vendoset në Komoran është afër finalizimit

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka publikuar fotot e shtatores së heroit Ymer Alushani “Vogëlushi” i cili është në proces të finalizimit dhe që pritet të vendoset në Komoran. “Luani i Grykës së Llapushnikut, Ymer Alushani – Vogëlushi, po përjetësohet në bronz, për të qenë edhe fizikisht ndër ne, në Komoran, për të dëshmuar si duhet atdheu. Së bashku me familjarët e heroit dhe skulptorët Ylberin dhe Sabriun, vlerësuam punën e deritashme të shkëlqyer, e cila do të finalizohet së shpejti. Shtatorja e heroit Ymer Alushani – Vogëlushi, me pamjen madhështore, do të ligjërojë ndër breza, se kjo tokë ka zot!”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Mbrojtjes hapi konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022/2023

Ministria e Mbrojtjes hapi konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022/2023

Njoftojmë të gjithë të rinjtë e të rejat, shtetase të Republikës së Kosovës, se Ministria …