KEK
Fillimi / Njoftime / Më 15 shtator 2021 nderohet dëshmori i parë i Brigadës 141 “Mehë Uka” heroi i kombit, Avni Shabani
Më 15 shtator 2021 nderohet dëshmori i parë i Brigadës 141 "Mehë Uka" heroi i kombit, Avni Shabani

Më 15 shtator 2021 nderohet dëshmori i parë i Brigadës 141 “Mehë Uka” heroi i kombit, Avni Shabani

Me rastin e 23 vjetorit të betejës së Mazhiqit dhe rënies së dëshmorit të parë të Brigadës 141 “Mehë Uka”, të Zonës Operative të Shalës, heroit të kombit Avni Shabani, do të mbahen homazhe më datën 15.09.2021. Nderimet fillojnë në orën 10:00 tek varrezat e dëshmorëve në Shipol të Mitrovicës, pastaj edhe tek lapidari në parkun mbi stacionin e autobusëve në Mitrovicë si dhe në fshatin Mazhiq aty ku Avniu ra heroikisht në fushë të betejës.

Kontrolloni gjithashtu

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “ROR” dhe Asambletë Komunale të Fëmijëve shprehin shqetësimin në lidhje me mungesën e teksteve shkollore

Grupi i fëmijëve “Respect Our Rights – ROR” dhe Asambletë e Fëmijëve kërkojnë veprime urgjente ...