MIT KS
Fillimi / Lajmet / Shtyhet për shkak të pandemisë Samiti i BE-së Ballkanit Perëndimor që ka qenë i planifikuar të mbahet më 7 maj
Shtyhet për shkak të pandemisë Samiti i BE-së Ballkanit Perëndimor që ka qenë i planifikuar të mbahet më 7 maj në Zagreb

Shtyhet për shkak të pandemisë Samiti i BE-së Ballkanit Perëndimor që ka qenë i planifikuar të mbahet më 7 maj

Samiti i Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor, që është dashur të mbahet më 7 maj në Zagreb, është shtyrë për shkak të pandemisë së koronavirusit. Presidenca e BE-së, që aktualisht udhëhiqet nga Kroacia, tha të mërkurën se data e re dhe mënyra e mbajtjes së samitit do të dakordohen më vonë, varësisht situatës. “Në marrëveshje me presidentin e Këshillit Evropian, Charles Michel, do të bëhen përpjekje për të gjetur një termin të ri në qershor, nëse këtë e lejon situata me COVID-19”, thuhet në njoftim.Shumë vende të Evropës, tash e sa javë, janë izoluar, në përpjekje për të frenuar përhapjen e koronavirusit. Italia dhe Spanja kanë numrin më të madh të viktimave nga koronavirusi në botë: 17,127, përkatësisht 14,045.

Kontrolloni gjithashtu

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Sipas Bankës Botërore Tirana është kryeqyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon krahasuar me kryeqendrat tjera

Tirana rezulton të jetë qyteti me ndotjen më të ulët të ajrit në rajon, krahasuar ...