Si shkak i vërshimeve nga reshjet e fundit është bllokuar rruga Sllatinë-Vragoli, ku janë rijuar kolona të gjata

Si shkak i vërshimeve nga reshjet e fundit është bllokuar rruga Sllatinë-Vragoli, ku janë krijuar kolona të gjata

Si shkak i reshjeve të furishme të shiut dhe borës gjatë ditëve të fundit ka pasur vërshime në shumë pjesë të vendit. Si rrjedhojë e tyre janë krijuar edhe vështirësi edhe në komunikacion ku ujë e ka vërshuar edhe rrugët. Një situatë e tillë është edhe sot në rrugën Pejë – Prishtinë.  Dëgjues të radios Kosova e Lirë kanë informuar së janë krijuar kolona të madhja në rrugën Fushë Kosovë Sllatinë (Aeroport) është për shkak që në fshatin Miradi dhe Vragoli magjistralja është bërë thuajse e pakalueshme nga uji. Kështu atyre që janë nisur në këtë rrugë apelohen që të kthehen, spese mund të mbesin gjithë ditën në kolonë.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …