Besian Mustafa: Për mosvaksinimin e qytetarëve fajtor është Qeveria e cila po dëshiron ta vendos vendin përsëri në karantinë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ngushëllon familjen e Nehat Ramadanit

Me pikëllim të thellë mora lajmin për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj dhe mikut e bashkëpunëtorit tonë, zv/ministrit Nehat Ramadani.

Një njeri si Nehat Ramadani është i pazëvendësueshëm dhe humbja e tij lë pas vetes dhimbje për ju si familje, por edhe për ne që e njohëm.

Nehati la pas tij edhe shumë kujtime të mira, prandaj besoj se vepra e tij jetësore prej një burri të ndershëm do të jetë ngushëllim për të gjithë.

Prandaj, më lejoni që në emrin tim dhe të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, të ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta!

Me respekt,

Besian Mustafa,

Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Kontrolloni gjithashtu

Më 16 korrik 2024,në orë 12:00, në sallën e Kuvendit të Komunës se Deçanit, përkujtohet prof. dr. Sylë Tahirsylaj

Në emër të Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan dhe në …