Airport Adem Jashari
kek
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Sindikata e Punëtorëve të Postës paralajmëron greva nëse nuk realizohen pagat për punëtoret e kësaj ndërmarrje
Komisioni Hetimor në lidhje me gjendjen në PTK, kërkon që të krijojnë një dosje për intervistat e diskutuara deri më tash

Sindikata e Punëtorëve të Postës paralajmëron greva nëse nuk realizohen pagat për punëtoret e kësaj ndërmarrje

Punëtorët e Postës sërish mund t’i mbyllin zyrat postare dhe të mos ofrojnë asnjë shërbim të vetëm për qytetarët nëse Qeveria e Kosovës nuk ua mbulon humbjet financiare në vlerë prej 5 milionë eurosh siç po kërkon menaxhmenti i kësaj ndërmarrjeje. Sindikalistët paralajmërojnë greva. Takimi i Sindikatës së Kryesisë së Postës së Kosovës të mërkurën pritet t’i japë një zgjidhje krizës aktuale në këtë ndërmarrje. Përfaqësuesit e Sindikatës së kësaj ndërmarrjeje nuk i mohojnë grevat si opsion për t’i realizuar kërkesat e tyre. Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve të Postës, Etrit Hoti, ka konfirmuar, se në takimin e së mërkurës me Kryesinë Sindikale pritet të dalin me një qëndrim rreth gjendjes, gjersa nuk ka përjashtuar mundësinë e grevës së serishme. “Të mërkurën, në orën 09:00, e kemi takimin e Kryesisë. Do të dalim me një qëndrim sindikal. Greva nuk përjashtohet, as reagimet sindikale. Nesër detajisht do t’ju informojmë. Pa e marr qëndrimin e Kryesisë nuk di çka të them”, ka paralajmëruar kryetari i SPP-së.

 

Kontrolloni gjithashtu

Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin dhe garantuar sundimin e ligjit mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Kadri Veseli: Vetëm duke luftuar korrupsionin mund t’i bindim ndërmarrësit e suksesshëm të diasporës

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, sot e ka takuar një biznesmen që ishte viktimë e ...