KEK
Fillimi / Institucionet / Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa një tjetër është shëruar plotësisht dhe një person ka ndërruar jetë

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa një tjetër është shëruar plotësisht dhe një person ka ndërruar jetë

Sipas IKSHPK-së, sot në komunën e Deçanit një person ka rezultuar pozitiv me virusin #Covid19, ndërsa një tjetër është shëruar plotësisht dhe një person ka ndërruar jetë si pasojë e këtij virusi. Rasti pozitiv është nga Lluka e Epërme. Deri më sot, në komunën e Deçanit janë të identifikuara 173 raste me virusin SARS-CoV-2. Prej tyre 147 të shëruar plotësisht, 8 kanë humbur jetën dhe 18 raste janë akoma aktive.

Kujdesuni për veten dhe familjen!

#VendosMaske

#PastroDuart

#MbajDistance

Kontrolloni gjithashtu

SHFM ,,Maxhun Çekaj’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Komuna e Deçanit në vazhdimësi është duke bërë përpjekje që të krijoj kushte të mira ...