Skënder S. Kapiti

Skënder S.Kapiti: Uroj Radion Kosova e Lirë për vizionin e misionin mediatik të lirë, të vërtetë, të paanshëm dhe opozitar

Ky Urim për “Radio Kosova e Lirë”  vjen edhe në përkujtim të 4 Janarit të vitit 1999, me rastin e 20 Vjetorit të fillimit të transmetimit të parë të fjalës së lirë dhe të zërit çlirimtar të kësaj medie thellësisht patriotike e kombëtare.

Ju uroj  Gëzuar Vitin e Ri 2019 Juve: Z. Ahmet Qeriqi, Drejtor i  “Radio Kosova e Lirë “, si dhe të gjithë atyre të cilët kanë kontribuar në themelimin dhe që i janë përkushtuar misionit patriotik, kombëtar e çlirimtar të këtij mediumi, si dhe të gjithë gazetarëve, shkrimtarëve, shkruesve  dhe opinionistëve e analistëve të saj, Ju uroj të gjithëve Gëzuar Vitin e Ri 2019. Shëndet dhe lumturi në familjet tuaja , si dhe suksese në punën Tuaj fisnike, intelektuale dhe të guximshme , në atë përkushtimin Tuaj informativ me lajme, ngjarje , me analiza, komente, opinione dhe studime letrare, historike, demokratike, politike, filozofike dhe në lëmenj të tjerë shoqëror dhe edukativ, patriotik, filozofik, akademik, arsimor dhe shkencor  të një niveli të lartë akademik bashkëkohor.

Ju uroj suksese në vizionin dhe në misionin e rëndësishëm mediatik të lirë, të vërtet,të paanshëm dhe opozitar kundër dhe në sfidë me të gjitha të këqijat politike, sociale e juridike që u vijnë qytetareve nga  pushteti dhe prej të pushtetëshmëve dhe nga politika e politikanët , nga padrejtësia dhe nga korrupsioni i drejtësisë  të cilat sillen dhe punojnë pandershmërisht kundër interesave publike, kundër mirëqënies dhe integrimit të shqiptarëve në BE. Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri 2019, “Radio Kosova e Lirë” si Zëri çlirimtar dhe si Gazeta e  penës dhe e medias  së lirë e lirisë, si roje e demokracisë dhe si pararojë e mbrojtese të së  vërtetës dhe të drejtësisë  në shërbim të kombëtarizmit , të qytetarisë, të lirisë  dhe të emancipimit kulturor, demokratik, ligjor, patriotik dhe të integrimit.

Kontrolloni gjithashtu

Me 27 shtator ora 5:15 minuta në mëngjesin e ditës së diele po sa ishim zgjuar filluan granatimet nder dy tri granatat e para njëra ra në oborr

Sadik Halitjaha: Akademi me ndërkombëtarët për Ibrahim Rugovën

Maksi Mandalema bashkë me Priftin Italian, e sollën edhe Edi Ramën. Këta ishin përbërja e …