KEK
Fillimi / Lajmet / Sot mbahen zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi
Sot mbahen zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

Sot mbahen zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

Sot po mbahen zgjedhjet parlamentare në Malin e Zi, ku qytetarët do të iu drejtohen kutive të votimit për të votuar për njërën nga 17 listat. Në zgjedhjet e katërta parlamentare që nga pavarësia e vendit, të drejt vote kanë  528.817 qytetarë të Malit të Zi, të cilët do të përcaktohen për njërën nga 17 listat. 1207 qendrat e votimit, aq sa janë në Mal të Zi, do të hapen sot në ora 07:00 dhe do të mbyllen në ora 20:00, derisa do të mbikëqyren nga 1.400 vëzhgues të Qendrës për Monitorim (CEMI), si dhe vëzhgues nga OSBE-ja.  Gjithashtu gjatë ditës së sotme, do te mbahen edhe zgjedhjet lokale në katër komunat malazeze si Kotorr, Budvë, Guci dhe Andrijevicë. Lista “Forca, UDSH, Alternativa Shqiptare”, do të jetë e para në fletën e votimit, ndërsa e dyta në listë do të jetë “Shteti për të gjithë – PSD – Ranko Krivokapic”, Me short, e treta do të jetë lista “Koalicioni shqiptar me një qëllim – Gëzim Hajdinaga”.

Kontrolloni gjithashtu

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kadri Veseli: Në zgjedhjet e ardhshme lista e kandidatëve të PDK-së do të përshijë më shumë të rinj

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli gjatë takimit me të rinjtë në Kaçanik, ka thënë se ...