Sot me rastin e Ditës së Çlirimit të fshatit Shqiponjë, bëhen homazhe në Kompleksin Memorial të këtij fshati

Sot me rastin e Ditës së Çlirimit të fshatit Shqiponjë, bëhen homazhe në Kompleksin Memorial të këtij fshati

Sot me rastin e Ditës së Çlirimit të fshatit Shqiponjë, bëhen homazhe në Kompleksin Memorial të këtij fshati. Lajmin lidhur me këtë aktivitet përkujtimor e  ka bërë të ditur ish-komandanti i UÇK-së në Rrafshin e Dukagjinit, Gjeneral, Lahi Brahimaj. Me rastin e Ditës së Çlirimit të Shqiponjës, qendrës së rezistencës për liri, sot në Shqiponjë në nderim dhe respekt  të dëshmorëve e martirëve, veteranëve e invalidëve,   bëhen homazhe në Kompleksin Memorial të Shqiponjës (Jabllanicë e Dushkajës)

Kontrolloni gjithashtu

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Joe DioGuardi, Shpetim Idrizi & Marko Kepi (Albanian Roots) bashkojnë forcat: Së shpejti Çamëria në  Kongresin Amerikan!

Organizata patriotike,  Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots nga 28 Nentori filloi lobimin per Çeshtjen Çame …