Sot në Junik, në 24-vjetorin e rënies, u përkujtua dëshmori i kombit, Bashkim Leku

Sot në Junik, në 24-vjetorin e rënies, u përkujtua dëshmori i kombit, Bashkim Leku

Në përvjetorin e 24 të rënies së dëshmorit Bashkim Leku, familjarët e farefisi i tij, shoqatat e dala nga Lufta, përfaqësues të Komunës së Junikut dhe bashkëluftëtarë të UÇK-së, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora lulesh të freskta pranë Lapidarit në vend rënien e dëshmorit Bashkim Leku.

Fjalë përshendetëse, mbajtën Kryetari i Komunës së Junikut z. Ruzhdi Shehu, ish kryetari i komunës së Drenasit Prof. Izet Ibrahimi, i cili evokoj nga ditari i tij i luftës, shënimet e ditës kur ka ra dëshmori, si dhe kryetari i SHVL të UÇK-së dega e Drenasit, z. Enver Hajdari.

Po ashtu homazhe dhe kurorë lulesh u vendosën edhe pranë shtatorës së heroit të kombit Edmond Hoxha në qendër të Junikut.

Ngrohtësisht u bë mikpritje në shtëpinë e kryetarit të SHVL-së dhe njërit prej ish komandantëve të dalluar të UÇK-së në zonën e Junikut, z. Nimon Tofa.

I përjetshëm qoftë kujtimi për dëshmorët e kombit

Afrim Hysenaj.

Kontrolloni gjithashtu

Shemsedin Dreshaj: Qeveria Kurti ka dështuar si në rrafshin e brendshëm ashtu edhe në atë ndërkombëtar

AAK-ja dërgon Statutin e Ri të Universitetit të Prishtinës në Gjykatën Kushtetuese

Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Shemsedin Dreshaj, ka njoftuar se Statuti i ri …