Fillimi / Lajmet / Sot në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu”, në Ferizaj është mbajtur ceremonia e betimit të 180 rekrutëve të rinj
Sot në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu”, në Ferizaj është mbajtur ceremonia e betimit të 180 rekrutëve të rinj

Sot në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu”, në Ferizaj është mbajtur ceremonia e betimit të 180 rekrutëve të rinj

Sot në Kazermën e FSK-së “Skënderbeu”, në Ferizaj është mbajtur ceremonia e betimit të 180 rekrutëve të rinj. Të pranishëm në këtë ceremoni  kryetarja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti, ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj si dhe zyrtarë të tjerë të lartë vendorë e ndërkombëtarë. Certifikimi i 180 ushtarëve të rinj është në kuadër të ngritjes dhe zhvillimit të aftësive dhe kapaciteteve të nevojshme operacionale, bazuar në planin gjithëpërfshirës të tranzicionit të FSK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...