Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Sot në Këshillin e Sigurimit të Organizatës se Kombeve të Bashkuara do të flitet për Kosovën
Sot në Këshillin e Sigurimit të Organizatës se Kombeve të Bashkuara do të flitet për Kosovën

Sot në Këshillin e Sigurimit të Organizatës se Kombeve të Bashkuara do të flitet për Kosovën

Sot pritet të zhvillohet seanca e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, ku do të flitet për Kosovën. Raporti i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së për punën e UNMIK-ut në periudhën 16 maj 2019 deri më 15 shtator do të diskutohet në këtë seancë e cila mbahet pasdite në Nju-Jork. Ndryshe përfaqësues të shumë vendeve kishin kërkuar që të mos vazhdohet raportimi për Kosovën, por një gjë e tillë parashihet nga Rezoluta 1244 dhe raportimi vazhdon të bëhet.

Kontrolloni gjithashtu

Rexhep Tajip Erdogan

Kryetari i Turqisë, Erdogan, ka paralajmëruar BE-në se mund t’i lirojë nga burgjet anëtarët e të ashtuquajturit Shtet Islamik

Kryetari i Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan ka paralajmëruar Bashkimin Evropian e vendi i tij mund ...