Seanca e Kuvendit të Kosovës për 100 ditëshin e Qeverisë Kurti i vazhdon punimet edhe sot

Sot në Kuvendin e Kosovës pritet të mbahet seanca e jashtëzakonshme për votimin e buxhetit për 2021

Më 26 dhjetor të vitit të kaluar ishte mbajtur seanca konstituive e legjislaturës aktuale, ndërsa një vit më pas të njëjtit deputetë mblidhen ndoshta për herë të fundit për të votuar buxhetin e vitit të ardhshëm (2021) dhe disa marrëveshje ndërkombëtare. Kuvendi i Kosovës zyrtarisht ka njoftuar se sot më 28 dhjetor, në orën 11:00, do të mbahet seanca e jashtëzakonshme për ndarjet buxhetore për buxhetin e vitit 2021. Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka bërë të ditur javën e kaluar se seanca plenare është thirrur me kërkesë të më shumë se 40 deputetëve. Ndërkohë, PDK ka bërë të ditur se do të votojë pro miratimit të buxhetit.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …