Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoninë e Veriut
Partitë politike shqiptare në IRJM urojnë popullin e Kosovës për Ditën e Pavarësisë

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Sot përfundon fushata zgjedhore në Maqedoninë e Veriut të cilat do të mbahen të martën, më 13 korrik. Më 13 korrik votojnë të prekurit nga Covid-19, 14 korrik votojnë të sëmurët e tjerë, të burgosurit dhe të moshuarit, ndërsa më 15 korrik zhvillohen votimet e përgjithshme, ku mbi 1.8 milion votues do të zgjedhin 120 deputetë. Zgjedhore Komunale do të publikohen në afat prej 12 orëve pas mbylljes së vendvotimeve, ndërsa ato të para zyrtare 24 orë pas mbylljes së votimeve. Kutitë e votimit do të hapen në ora 07:00 dhe do të mbyllen në ora 21:00.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...