Promovohet libri “Organizatat ekstremiste serbe në Kosovë” i autorës Fetnete Ramosaj

Sot promovohet libri “Organizatat ekstremiste serbe në Kosovë” i autorës Fetnete Ramosaj

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, bëhet promovimi i librit “Organizatat ekstremiste serbe në Kosovë”, në gjuhën bullgare, i autorës Fetnete Ramosaj. Studimi është përkthyer në gjuhën bullgare nga albanologu i njohur bullgar Anton Panchev nga Universiteti i Sofjes dhe Ballkanski Nauçen- Institut i Sofjes. Paraprakisht ky libër ka pasur dy botime të tjera në gjuhën shqipe dhe një në gjuhën angleze

Kontrolloni gjithashtu

Brenda mureve të Kishës Katolike në Francë është abuzuar seksualisht me 216 mijë të mitur që nga viti 1950

Qeveria e Spanjës miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual të Kishës Katolike

Qeveria spanjolle miratoi një plan për të kompensuar viktimat e abuzimit seksual në Kishën Katolike. …