Sot takohet kryetarët e komunave për të diskutuar lidhur me situatën e pandemisë dhe lirimin e masave

Sot takohet kryetarët e komunave për të diskutuar lidhur me situatën e pandemisë dhe lirimin e masave

Sot janë ftuar në takim kryetarët e komunave për të diskutuar lidhur me situatën e pandemisë. Këtë e ka konfirmuar kryetari i Asociacionit të Komunave, Sazan Ibrahimi. “Po sot do të mbajmë takim, dhe pritet lirimi i masave pra do të ketë ndryshim të masave”, tha Ibrahimi. Takimi do të mbahet në orën 14:00. Kujtojmë që nesër bëhen dy javë nga miratimi i masave të fundit për luftimin dhe parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Kontrolloni gjithashtu

Xhavit Jashari: Me 16 maj 2024, do të bëhet zbulimi i pllakës Shtëpi Bazë e UÇK-së

Për nderë të 25 vjetorit të rënies Heroike të Dëshmorit të Kombit, Fejzullah Hajdaraj pjesëtar …