Sylejman Nezirit i ndahet çmimi humanitar “Rotarian i Vitit”

Pronarit të Plus Center në Ferizaj, z. Sylejman Nezirit iu nda çmimi si rotarian i vitit për kontributin e tij dhënë në Rotary CLUB Ferizaj.

Aktivitet primar i Rotary Club Ferizaj është humaniteti, kryesisht në dhënien e bursave për studentët e dalluar ku vetëm vitin e fundit janë ndarë 44 bursa.

Poashtu ndër aktivitetet tjera të këtij klubi janë edhe pastrimi i mjedisit të vendeve me interes strategjik e ekonomik për komunën e Ferizajt.

“Nuk ka ushtrim më të mirë për zemrën tuaj se sa të përkuleni dhe t’i ndihmoni dikujt që të ngritet”.

Kujtojmë se “Plus Center” në Ferizaj është qendër e promovimit të produkteve vendore dhe njëherit qendra e vetme e madhe tregtare në vendin tonë që nuk ka asnjë lloj produkti nga Serbia.

Kontrolloni gjithashtu

Sot në aksin e vijës malore, Berishë-Maja e Pallanikut, filloi faza e parë e ndërtimit të rrugës, për te Bunkeri i Luftës i Radios-Kosova e Lirë

Sot në aksin e vijës malore, Berishë-Maja e Pallanikut, filloi faza e parë e ndërtimit të rrugës, për te Bunkeri i Luftës i Radios-Kosova e Lirë

Sot në aksin e vijës malore, Berishë-Maja e Pallanikut ka filluar faza e parë e …