KEK
Fillimi / Institucionet / Takimi i Shtabit Operativ Emergjent Komunal në Deçan

Takimi i Shtabit Operativ Emergjent Komunal në Deçan

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, ka takuar Shtabin Operativ Emergjent Komunal. Në këtë takim u diskutua për respektimin e masave nga ISHPK dhe Qeveria e Kosovës për menaxhimin e situatës për parandalimin e COVID-19 dhe disa çështje të ndryshme. Shtabi Operativ Emergjent është duke funksionuar dhe bashkëpunimi me Policin dhe Inspektorat është i mirë. Nga QKMF në Deçan u dha raporti se deri me sot bashkëpunimi mes shtabit emergjent, policisë dhe inspektorëve komunal është ne nivelin e duhur. Ne këtë takim u bë e ditur se situata me COVID-19, në komunën e Deçanit vazhdon të jet nën kontroll, deri më tani numri i të identifikuarve me virusin SARS-CoV-2 ka arrit në 52, prej tyre 22 të shëruar plotësisht. Kurse 30 raste janë akoma aktive. Ne takim doli si rekomandim qe të respektohen me përpikëri masat e dala nga Qeveria dhe ISHPK-ja për mbrojtjen dhe parandalimin e COVID-19. Takimi i radhës i Këshillit Operativ Emergjent do të mbahet sipas nevojës dhe situatës.

Kontrolloni gjithashtu

Smajl Latiti reagon pas arrestimit të krerëve të OVL të UÇK-së

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, përmes një postimi të tij në facebook ka ...