valamobile
akp deri me 27 shkurt
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Të martën ekipi negociator do ta prezantojë në Kuvendin e Kosovës platformën për dialogun me Serbinë
Të martën ekipi negociator do ta prezantojë në Kuvendin e Kosovës platformën për dialogun me Serbinë

Të martën ekipi negociator do ta prezantojë në Kuvendin e Kosovës platformën për dialogun me Serbinë

Ekipi negociator pritet që të nesër ta prezantojë në Kuvendin e Kosovës platformën për dialogun me Serbinë Përveç PSD-së, kjo platformë nuk pritet të ketë përkrahje nga partitë tjera opozitare. Analistët vlerësojnë që platforma nuk do të jetë e plotë, pasi që në përpilimin e saj nuk ka pasur kontribut nga LDK-ja e Vetëvendosja. Ka kaluar gati një muaj nga koha e paraparë me rezolutë që ekipi negociator do të duhej të dilte me platformën për dialogun. Me gjithë këto vonesa këto ditë pritet që në Kuvendin e Kosovës të prezantohet kjo platformë. Shpend Ahmeti, bashkëkryesues i këtij ekipi, ka paralajmëruar para disa ditëve që të martën do ta dorëzojnë në Kuvend platformën, ku shpreson që do të ketë përkrahje nga deputetët. Mirëpo, si për Projektligjin për Dialogun, as platformën nuk do të mbështesin dy partitë më të mëdha opozitare, LDK dhe Vetëvendosje.

Kontrolloni gjithashtu

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

MPB organizon konferencën “Fuqizimi i Institucioneve të Kosovës në Menaxhimin Efektiv të Migrimit”

Ministria e Punëve të Brendshme do të organizojë konferencën zyrtare të përmbylljes së Projektit të ...