KEK
Fillimi / Institucionet / Telekomi i Kosovës rikthen bashkëpunimin me biznese vendore

Telekomi i Kosovës rikthen bashkëpunimin me biznese vendore

Telekomi i Kosovës ka nënshkruar të enjtën  kontrata bashkëpunimi me dy biznese vendore, “Monting SHPK” dhe “American Clinic”.

Drejtor i Shitjes në Telekomin e Kosovës, Demir Lima, ka shprehur vullnetin e tij dhe gjithë menaxhmentit, për një kompani të orientuar tërësisht drejt konsumatorit.

“Është jashtëzakonisht e rëndësishme që të rikthejmë dhe të shtojmë konsumatorët e rinj në familjen tonë të madhe, dhe ky rikthim i besimit në Telekomin e Kosovës dëshmon se ne vazhdojmë të jemi lider i pamohueshëm në ofrimin e shërbimeve për të gjithë konsumatorët tanë”, ka pohuar Lima.

Në anën tjetër, bizneset e rikthyera  në Telekomin e Kosovës kanë shprehur besimin e plotë në korporatën tonë.

Drilon Brahimi nga kompania vendore “Monting SHPK” ka shprehur besimin e plotë se kontrata e nënshkruar është vetëm fillimi i një bashkëpunimi edhe më të madh me Telekomin e Kosovës, që vjen si rezultat i cilësisë së shërbimeve të ofruara nga kjo korporatë.

Një tjetër biznes kredibil në fushën e vet “American Clinic”, gjithashtu ia ka besuar tërë komunikimin Telekomit të Kosovës. Drejtori i kësaj klinike, Armend Vokshi, ka theksuar se kujdesi dhe shërbimet e Telekomit e kanë bindur që t’i bashkohet korporatës tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Fshati Gramaqel do të bëhet me Qendër të Mjekësisë Familjare

Në mënyrë që të jenë sa më afër qytetarit dhe ta ruajnë shëndetin e tyre, ...