kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Tërmetet që e kanë goditur qarkun e Korçës kanë shkatuar dëme edhe në Muzeun Kombëtar të Arsimit
Tërmetet që e kanë goditur qarkun e Korçës kanë shkatuar dëme edhe në Muzeun Kombëtar të Arsimit

Tërmetet që e kanë goditur qarkun e Korçës kanë shkatuar dëme edhe në Muzeun Kombëtar të Arsimit

Tërmetet që goditën qarkun e Korçës pos dëmeve në banesa të banorëve kanë shkatuar dëme edhe në Muzeun Kombëtar të Arsimit. Prej datës 7 qershor, aktivitetet dhe vizitat në Muze janë pezulluar. Mësonjëtorja e parë shqipe ka pësuar dëmtime të godinës dhe plasaritje të mureve. Për këtë arsye drejtuesit kanë vendosur mbylljen e tij pasi është e pamundur pritja e vizitorëve. Siç edhe raportohet, godina ka dëme brenda dhe jashtë saj.

Kontrolloni gjithashtu

Austria dhe Kroacia përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në BE

Austria dhe Kroacia e përkrahin Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për anëtarësimin e tyre në Bashkimin Evropian

Austria dhe Kroacia përkrahin zgjerimin e BE-së me përfshirjen e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ministri ...