Brickos

Teuta Hadri: Gra të forta që ndryshuan historinë e të qenit rob!

Doktoresha e UÇK-së, e burgosura politike, veprimtarja Teuta Hadri, ka ndarë një kujtim nga takimi me ish të dënuarat dhe të burgosurat politike në Bregdetin e mbretërisë shqiptare në Durrës! Lidhur me këtë ajo ka shkruar:  Ishte një takim i ish të dënuarave dhe të burgosurave politike në bregdetin e mbretërisë shqiptare në Durrës! Sy që shkëlqenin , sy qëndrese që takohen pas shumë  vite jete. Kujtime e evokime të heroizmave të tyre  ! U çmallën  e u rinuan! Më vjen të vajtoj sa u ka borgj shoqëria këtyre! Gra të forta që ndryshuan historinë e të qenit rob!

Kontrolloni gjithashtu

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve e ofendimeve në emisionin ‘Komplot’ në RTV Dukagjini

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve e ofendimeve në emisionin ‘Komplot’ në RTV Dukagjini

Kryegjyshata Botërore Bektashiane ka reaguar kundër të pavërtetave, shpifjeve dhe ofendimeve të shpalosura në emisionin …