Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Thaçi: Kosova është e bekuar me partneritetin dhe besimin që gëzon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Thaçi: Kosova është e bekuar me partneritetin dhe besimin që gëzon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Thaçi: Kosova është e bekuar me partneritetin dhe besimin që gëzon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, në një postim ka shkruar për bisedën që ka bërë me Sekretarin Amerikan të Shtetit, Mike Pompeo”. Ai është shprehur i lumtur tej mase, sepse ka parë një përkushtim maksimal të udhëheqësisë së Amerikës. “Pata një bisedë të shkëlqyeshme me Sekretarin Amerikan të Shtetit, Mike Pompeo. Jam jashtëzakonisht i lumtur të shoh angazhim dhe përkushtim maksimal nga ana e qeverisë amerikane dhe personalisht të sekretarit Pompeo në mbështetjen ndaj Kosovës dhe të ardhmes së saj euroatlantike. Kosova është e bekuar me partneritetin dhe besimin që gëzon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj në përvjetorin e rënies së tij

Kryetari, Hashim Thaçi, ka përkujtuar heroin, Mensur Zyberaj e dëshmorë të tjerë në përvjetorin e ...