akp deri me 4 nentor
vipa
Fillimi / Lajmet / Thaçi: Kosova është faktor stabiliteti dhe mbetet e përkushtuar për forcimin e paqes në rajon
Thaçi: Kosova është faktor stabiliteti dhe mbetet e përkushtuar për forcimin e paqes në rajon

Thaçi: Kosova është faktor stabiliteti dhe mbetet e përkushtuar për forcimin e paqes në rajon

Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi i ka pritur sot në një takim një delegacion të Asamblesë Parlamentare të NATO-s. Ai ka thënë se Kosova është dhe mbetet faktor stabiliteti dhe e përkushtuar për forcimin e paqes në rajon.

“Sot prita një delegacion të Asamblesë Parlamentare të NATO-s të kryesuar nga Paolo Alli, President i Asamblesë. Kosova është faktor stabiliteti dhe mbetet e përkushtuar për dialog me Serbinë dhe për forcimin e paqes në tërë rajonin tonë. NATO-ja është në Kosovë, por tani është koha që edhe Kosova të jetë në NATO”, ka shkruar Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

A. Hoti: Taksat e qytetarëve nuk mund të shpërdoren për lobim, janë vetë shtetet pjesëtare ato që vendosin

A. Hoti: Taksat e qytetarëve nuk mund të shpërdoren për lobim, janë vetë shtetet pjesëtare ato që vendosin

Kryetari i Grupit Parlamentar i LDK-s Avdullah Hoti, thotë se ka qenë gabim i madh ...