Thaçi: Për mua kjo ditë është e veçantë sepse shënon një moment të ri në jetën time dhe në karrierën time politike

Thaçi: Për mua kjo ditë është e veçantë sepse shënon një moment të ri në jetën time dhe në karrierën time politike

Në fjalën e tij  pasi ka përshëndetur shumë nga të pranishmit që  morën pjesë në inaugurim, Hashim Thaçi  ka thënë: “Për mua kjo ditë është e veçantë sepse shënon një moment të ri në jetën time dhe në karrierën time politike. Tani po iu drejtohem në postin e kryetarit të Kosovës, pikërisht në Sheshin ku kam marrë pjesë në demonstrata. Thaçi ka folur edhe për sakrificat, që ka bërë populli për çlirimin e Kosovës, ka përmendur veteranët, invalidët, të burgosurit, të gjithë ata që kanë marrë pjesë në luftë. Ai ka thënë se ndihet i  nderuar se është president i heronjve, ndërsa ka quajtur heronj të gjithë qytetarët e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Blerta Deliu-Kodra

Blerta Deliu, kritikon ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrje në fushatën zgjedhore në Maqedoninë e Veriut

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka kritikuar ministren e  Drejtësisë, Albulena Haxhiu, për pjesëmarrjen e …