Thaçi: Trump tha se Kosova është vend i mrekullueshëm dhe me një popullatë të mrekullueshme

Thaçi: Trump tha se Kosova është vend i mrekullueshëm dhe me një popullatë të mrekullueshme

Kryetari i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar kryetari amerikan Donald Trump ka thënë e Kosova është një vend i mrekullueshëm dhe ka një popullatë mrekullueshme. “Mund të them përsëri se populli i Kosovës, është i bekuar që ka miqësi të përjetshme me SHBA-të. Edhe presidenti Trump tha se Kosova është vend i mrekullueshëm dhe me një popullatë të mrekullueshëm”, ka deklaruar Thaçi. Ai në një intervistë për televizionin publik ka thënë se gjatë vizitës në SHBA ka zhvilluar mbi 50 takime të nivelit të lartë.

“Unë së bashku me delegacionin Kosovës, kam pasur mbi 50 takime me udhëheqës të shteteve të ndryshme, me president, kryeministra, ministra, mbretër, duke vazhduar me takimin me presidentin Trump”, deklaroi Thaçi. Aika vlerësuar se pjesëmarrja e Kosovës në margjinat e OKB-së, ishte mundësie mirë për të afirmuar shtetin  tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Olivier Guerot: Themelet e dialogut Kosovë-Serbi mbeten të pandryshuara, Asociacioni prioritet për Kosovën

Ambasadori i Francës në Kosovë, Olivier Guerot, ka theksuar se themelet e dialogut ndërmjet Kosovës …