MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Lajmet / Treni i vendosur në Bllacë, nga Qeveria e Kosovës, në kujtim të 20-vjetorit të ikjes nga Kosovës është shkatërruar
Treni i vendosur në Bllacë, nga Qeveria e Kosovës, në kujtim të 20-vjetorit të ikjes nga Kosovës është shkatërruar

Treni i vendosur në Bllacë, nga Qeveria e Kosovës, në kujtim të 20-vjetorit të ikjes nga Kosovës është shkatërruar

Treni i vendosur në Bllacë, nga Qeveria e Kosovës në kujtim të 20-vjetorit të eksodit të shqiptarëve të Kosovës, është shkatërruar në masë të madhe. Policia është duke hetuar rastin, mirëpo ende nuk i ka identifikuar dëmtuesit e trenit. Institucionet e Kosovës nuk kanë ndonjë plan se si ta ruajnë trenin nga shkatërrimi. Përveç vendosjes së kamerave të sigurisë, në zyrën e kryeministrit thonë se nuk kanë buxhet për asgjë tjetër. Ky tren, shumë shqiptarëve të Kosovës u sjellë në kujtesë kohën kur kishin ikur nga atdheu si dhe vuajtjet që kishin përjetuar gjatë  ikjes nga Kosova, e sidomos pritjet me orë të tëra në kufi,  madje edhe me ditë të tëra për të shkuar në Maqedoni.

Kontrolloni gjithashtu

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Partia e Punës në Britaninë e Madhe krijon një sfidë serioze dhe radikale për Partinë Konservatore

Zgjedhjet e përgjithshme në Britaninë e Madhe ofrojnë mundësi për disa ndryshime sizmike në arenën ...