KEK
Fillimi / Lajmet / Trump: Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë botën më të sigurt me guximin për nënshkrimin e marrëveshjes në SHBA
Trump: Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë botën më të sigurt me guximin për nënshkrimin e marrëveshjes në SHBA

Trump: Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë botën më të sigurt me guximin për nënshkrimin e marrëveshjes në SHBA

Kryetari i SHBA-së, Donald Trump, e ka quajtur të jashtëzakonshëm guximin e kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti dhe kryetarit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq për të shkuar më 4 shtator në Washington për ta nënshkruar marrëveshjen e arritur. Në faqen e Departamentit Amerikan të Shtetit së fundi është publikuar një citat i Trump, ku shprehet se Hoti dhe Vuçiq e kanë bërë botën më të sigurt me veprimin e tyre – nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëpunim ekonomik. “Duke vepruar kështu, ata i kanë bërë vendet e tyre, Ballkanin dhe botën më të sigurt”. “Është vërtetë ditë historike. Kosova dhe Serbia janë pajtuar për normalizim ekonomik”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...