U prit në një takim në FSK ambasadorja e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, Shpresa Jusufi

U prit në një takim në FSK ambasadorja e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, Shpresa Jusufi

U prit në  një takim në FSK ambasadorja  e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, Shpresa Jusufi

 

Në vazhdën e takimeve zyrtare me përfaqësuesit diplomatik në vend, ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, priti sot në takim, ambasadoren e Maqedonisë së Veriut në Kosovë, znj.Shpresa Jusufi. Me këtë rast, Ambasadorja Jusufi e uroi ministrin Mehaj për detyrën duke theksuar rëndësinë e thellimit të mëtejmë të bashkëpunimit bilateral në fushën e sigurisë dhe mbrojtjes.

Nga ana e tij, Ministri Mehaj, vlerësoi nivelin e bashkëpunimit të deritashëm duke shprehur interesimin për intensifikimin e bashkëpunimit dhe koordinimit si dy vende fqinj për çështjet me interes të përbashkët në fushën e mbrojtjes.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …