Umit Dunadar: Falë bashkëpunimit të popullit me ushtrinë gjendja është stabilizuar

Umit Dundar: Falë bashkëpunimit të popullit me ushtrinë gjendja është stabilizuar

Ushtruesi i detyrës i Komandantit të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Turqisë, Umit Dundar, në një konferencë për gazetarë, në Ankara,  ka bërë të ditur se deri tani dihet se janë vrarë 104 persona që kanë bërë përpjekje për grusht shtet, ndërsa gjatë përleshjeve janë vrarë edhe shumë qytetarë turq të përfshirë në konflikt me forcat puçiste. Falë bashkëpunimit të popullit me ushtrinë gjendja është stabilizuar ka saktësuar Dundar, i cili fajtor për grusht shtetin i bën  “strukturat paralele” dhe që konsiderohen ithtarë të disidenti turk, Fethullah Gylen. Burime të medieve bëjnë të ditur për 250 të vrarë dhe mijëra të plagosur gjatë përleshjeve disa orë në Stamboll dhe në disa qytete të Turqisë. Po ashtu flitet për rreth 3.000 të arrestuar.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …