Universiteti i Prishtinës në nivelin master të studimeve në këtë vit akademik do të regjistrojë 2228 studentë

Universiteti i Prishtinës në këtë vit akademik në nivelin master të studimeve do të regjistrojë 2228 studentë

Në këtë vit akademik, Universiteti i Prishtinës do të regjistrojë 2228 studentë në nivelin master në programet studimore të 14 njësive akademike. Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar në vegzën në vijim: https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,1463 “Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 6 tetor 2021, në orën 15:00”, thuhet në njoftimin e UP-së.

Kontrolloni gjithashtu

Në shënimin e përvjetorit të Operacionit Shigjeta, manifestimi qendror mbahet me 26 maj, në orën 12:00

Në shënimin e përvjetorit të Operacionit Shigjeta, manifestimi qendror mbahet me 26 maj,  në orën  …