mbpzhr 2018
kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkurs për pranimin e 410 studentëve të rinj
Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkurs për pranimin e 410 studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hap konkurs për pranimin e 410 studentëve të rinj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2019/20, sipas të cilit do të pranohen 410 studentë. Në këtë vit akademik do të pranohen 340 studentë të rregullt, ndërsa 49 vende janë rezervuar për komunitetet joshumicë, 5 vende për kandidatët nga Mali i Zi, 8 nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja dhe 8 nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut. Konkursi do të jetë i hapur deri më 17 korrik 2019, në ora 16:00, ndërsa aplikimet dhe pranimi i dokumentacionit mund të bëhen çdo ditë (përfishirë edhe ditën e shtunë).

Kontrolloni gjithashtu

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Në një reagim publik të Këshillit të  Prindërve të Kosovës, thuhet se ky Këshilli po ...