KEK
Fillimi / Lajmet / UP dhe MKRS nënshkruajnë marrëveshje për ofrimin e bursave për studime në universitetet e BE-së
UP dhe MKRS nënshkruajnë marrëveshje për ofrimin e bursave për studime në universitetet e Bashkimit Evropian

UP dhe MKRS nënshkruajnë marrëveshje për ofrimin e bursave për studime në universitetet e BE-së

Rektori i UP-së, Marjan Dema, dhe ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, kanë nënshkruar marrëveshje për zbatimin e programit për ofrimin e bursave për studime në universitetet e Bashkimit Evropian dhe më gjerë. Më këtë raste Rektori në shkuarje Demaj tha se s’do të mund të përfundonte më mirë mandatin e tij se sa më një marrëveshje të tillë. Ai tha se kjo marrëveshje do ti ndihmoj studentet për të hulumtuar. Kurse ministrja Vlora Dumoshi tha se ministria qe ajo udhëheq është e përkushtuar të ju ndihmoj studenteve në këto fusha,

Kontrolloni gjithashtu

Adil Behramaj: Nga 100 deputetët shqiptarë, as 61 prej tyre nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së

Adil Behramaj: Nga 100 deputetët shqiptarë, as 61 prej tyre nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së

Këshilltari politik i kryetarit Thaçi, Adil Behramaj, pas debatit politik se kush e mbron dhe ...