Valdete Bajrami: Sa e nevojshme është që PDK-ja dhe LDK-ja të shkojnë në opozitë

Valdete Bajrami, ka pritur në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laslo Markus

Shefja e Grupit Parlamentar të NISMA për Kosovën, Valdete Bajrami, sot ka pritur në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Laslo Markus. Në takimin shefes së Grupit Parlamentar të NISMA’s, Valdete Bajrami me ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Markus, është folur rreth situatës politike, ekonomike dhe sociale në vend. Po ashtu, në këtë takim është diskutuar edhe për mundësitë e investitorëve hungarezë, të cilët kanë shprehur vullnetin të investojnë në shtetin e Kosovës, por kjo gjë varët nga qeveria, e cila duhet të përkushtohet në krijimin e kushteve për investitorët e huaj. Në këtë takim është folur edhe për rrugëtimin e NISMA’s si parti politike e orientimin social-demokrat, që nga themelimi e deri në ditët e sotme. Ambasadori i Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, ka shprehur gatishmërinë për të bashkëpunuar me Nismën në fushat e ndryshme me interes për qytetarët e Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …