KEK
Fillimi / Lajmet / Valmir Elezi: KQZ-ja do të veprojë në përputhje me vendimet e institucioneve në lidhje me certifikimin listave zgjedhore
Valmir Elezi: Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve deri tani janë rinumëruar 44 nga 494 vendvotimet

Valmir Elezi: KQZ-ja do të veprojë në përputhje me vendimet e institucioneve në lidhje me certifikimin listave zgjedhore

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi ka bërë me dije se ky institucion do të veprojë në përputhje me vendimet e institucioneve tjera në lidhje me certifikimin listave zgjedhore të partive politike. Ai ka deklaruar se KQZ-ja do të respektojë vendimet e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ZAP-in dhe të Gjykatës Supreme. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke pritur shqyrtimin dhe vendosjen e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa lidhur me ankesat e paraqitura në këtë institucion. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, sigurisht se do të veprojë në përputhje me vendimet e institucioneve  te tjera, në këtë rast PZAP-in, por edhe Gjykatën Supreme”, ka thënë Elezi.

Kontrolloni gjithashtu

Antony Blinken:

Antony Blinken: Marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës janë sprova “më e madhe gjeopolike” e shekullit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, deklaroi të mërkurën se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara ...