KEK
Fillimi / Lajmet / Organizata e Veteranëve të Luftës bën të ditur se kohëve të fundit janë shpeshtuar ftesat nga Gjykata Speciale
Faton Klinaku: Lufta për pushtet nuk duhet t’i marros njerëzit deri në atë nivel sa të dalin kundër interesave të kombit

Organizata e Veteranëve të Luftës bën të ditur se kohëve të fundit janë shpeshtuar ftesat nga Gjykata Speciale

Kryetari në detyrë i kësaj organizate, Faton Klinaku  ka deklaruar se nga Gjykata Speciale mund të ftohet secili ushtar i UÇK-së. “Kohëve të fundit është shpeshtuar ardhja e ftesave nga gjykata speciale. Qëndrimi jonë si OVL e UÇK-së ka qenë dhe është se nga një gjykatë politike mund të ftohet secili pjesëtar i UÇK-së. Lufta për liri është e drejtë e çdo populli të robëruar dhe nuk ka gjyq që e dënon. Para bankës së akuzës duhet të gjendet pushtuesi serb e jo lufta jonë çlirimtare”, ka shkruar Klinaku. Kohëve të fundit janë shpeshtuar ftesat çlirimtarëve të Kosovës  nga Gjykata speciale. Qëndrimi i OVL e UÇK-së ka qenë dhe është se nga një gjykatë politike mund të ftohet secili pjesëtar i UÇK-së. Lufta për liri është e drejtë e çdo populli të robëruar dhe nuk ka gjyq që e dënon. Para bankës së akuzës duhet të gjendet pushtuesi serb e jo lufta jonë çlirimtare, ka shkruar Faton Klinaku.

Kontrolloni gjithashtu

Antony Blinken:

Antony Blinken: Marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës janë sprova “më e madhe gjeopolike” e shekullit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, deklaroi të mërkurën se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara ...