Brickos

Veseli

Veseli e fillon turin e dytë të dëgjimit me ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka paralajmëruar se në ditët në vazhdim do të nis turin e dytë me ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë, në ndërlidhje me temat e ngritura nga qytetarët. “Këto ditë filloj turneun tim të dytë, në të cilën do të takohem me ekspertë nga Kosova dhe ekspertë ndërkombëtarë, përkitazi me temat e ngritura nga të gjithë ju, në turneun tim të dëgjimit. Ju ftoj të gjithëve të më bashkoheni gjatë javëve në vijim, në këtë turne për zgjidhjen e problemeve të vendit tonë. Më takoni personalisht gjithandej nëpër Kosovë, ose më dërgoni mesazhet tuaja në faqen time www.kadriveseli.com”, ka shkruar Veseli në një postim të tij.

Kontrolloni gjithashtu

PDK dhe LDK kanë thënë se çështja e dinari nuk është dashur të jetë temë në Bruksel

Zyrtar të Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë thënë se çështja …