kek
Airport Adem Jashari
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Veseli: Rinia është një aset i jashtëzakonshëm për të nxitur zhvillimin e vendit dhe për të rritur mirëqenien e çdo qytetari
Veseli: Rinia është një aset i jashtëzakonshëm për të nxitur zhvillimin e vendit dhe për të rritur mirëqenien e çdo qytetari

Veseli: Rinia është një aset i jashtëzakonshëm për të nxitur zhvillimin e vendit dhe për të rritur mirëqenien e çdo qytetari

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka marrë pjesë në ceremoninë e ndarjes së certifikatave përmes zhvillimit të ndërmarrësisë për të rinj të moshës 18-24 vjeç. Në këtë ngjarje ku rreth 200 të rinj kanë përfituar prej programit, Veseli ka thënë se Kosova ka shumë mundësi për të ndërtuar kapacitete profesionale në përputhje me nevojat e punës. “Rinia jonë është një aset i jashtëzakonshëm për të nxitur zhvillimin e vendit tonë e për të rritur mirëqenien e çdo qytetari. Një ndër shkaktarët kryesor të gjendjes aktuale është fenomeni korrupsionit. Unë besoj se duke luftuar korrupsionin dhe duke garantuar sundimin e ligjit ne do të nxisim shumë më tepër investime që do të hapin vende të reja pune”, ka thënë Veseli. Sipas tij, duke luftuar nepotizmin, do të mund të çlirohet konkurrenca në tregun e punës në mënyrë që t’i jepet mundësi më të talentuarve e më të shkolluarve që të kenë sukses.

Kontrolloni gjithashtu

Eurodeputetja Tanja Fajon thotë se duhet të revokohet taksa e vendosur nga Kosova për produktet serbe e boshnjake

Eurodeputetja Tanja Fajon thotë se duhet të revokohet taksa e vendosur nga Kosova për produktet serbe e boshnjake

Eurodeputetja sllovene, Tanja Fajon derisa ka folur për dialogun që ka mbetur pezull tash e ...