Ish-komandanti Suprem i NATO-s pëp Europë, gjenerali Wesley Clark sot viziton Kosovën

Vesli Klark: Rusia po kërcënon NATO-n me një me sulm nuklear, me qëllim që ta detyrojë të dorëzohet

Ish gjenerali i NATO-s, Vesli Klark, ka deklaruar se Rusia po kërcënon NATO-n me një me sulm nuklear, me qëllim që ta detyrojë Aleancën Veriatlantike  të dorëzohet. Klark merr shembull mundësinë që Rusia ta sulmojë Varshavën dhe gjeneralët e NATO-s të hutuar nga e papritura  të thonë: O Zot na vjen shumë keq, nuk e kemi ditur se e keni me gjithë mend kërcënimin. Por pasi e keni nisur luftën bërthamore, merreni, ne po dorëzohemi. Rusët kanë një garniturë të re të armatimit nuklear dhe po ashtu kanë edhe një doktrinë të re ka saktësuar Vesli Klark, komandanti Suprem i NATO- s në kohën e sulmit të Aleancës kundër Serbisë e Malit të Zi,  në vitin 1999 gjatë luftës në Kosovë. (Sputnik B92)

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …