leoni

Votimi Hashim Thaçi

Vetëm 50 deputetë në radhën e parë kanë votuar për Hashim Thaçin, kryetar

Në sallën e Kuvendit janë të pranishëm 82 deputetë të cilët po ftohen për votim sipas rendit alfabetik. Deputetët e pranishëm në sallë kanë marrë fletëvotimet në prani të anëtarëve të komisionit dhe kanë kryer procedurën e votimit. Nga 81 deputetët 27 fletëvotime janë shpallur të pavlefshme, katër vota për Rafet Ramën, ndërsa për Hashim Thaçin votuan 50 deputetë. Ndërkohë do të rifillojë radha e dytë e votimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Lutfi Haziri: Qeveria Kurti është e zhytur shumë në korrupsion, do ta këtë problem me dalë para njerëzve

Lutfi Haziri: Ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e parakohshme, në radhë të parë sepse Qeveria është e papunë

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, konsideron se ka shumë arsye që të mbahen zgjedhjet e …