Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Lajmet / Vetëm me dekret të Atifete Jahjagës është ratifikuar marrëveshja me Holandën për selinë së Gjykatës Speciale në këtë shtet
Gjykata

Vetëm me dekret të Atifete Jahjagës është ratifikuar marrëveshja me Holandën për selinë së Gjykatës Speciale në këtë shtet

Vetëm me dekret të kryetares Atifete Jahjaga është ratifikuar marrëveshja finale me Holandën, që ka të bëjë me vendosjen e selisë së Gjykatës Speciale në këtë shtet. Kushtetuta kërkon që Kuvendi i Republikës me votat e dy të tretave të të gjithë deputetëve të ratifikojë marrëveshjet ndërkombëtare për të drejtat dhe liritë themelore. Juristët argumentojnë se si marrëveshja për Specialen bie në këtë kategori marrëveshjesh. Përfaqësues të opozitës, ndërkaq, kanë vënë në pah pasojat  politike të marrëveshjes, pasi kanë konsideruar se nga ajo përfiton vetëm, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Dardan Molliqaj zgjedhet kryetar i Partisë Socialdemokratike, pas dorëheqjes se Shpend Ahmetit nga ky post

Dardan Molliqaj zgjedhet kryetar i PSD-së, pas dorëheqjes se Shpend Ahmetit nga ky post

Pas dorëheqjes së Shpend Ahmetit nga posti i kryetarit të PSD-së, kjo parti sot ka ...